Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /home/webbmenu/batuthyrning.com/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 853

Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /home/webbmenu/batuthyrning.com/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 853

Tresfjord 300 Ultra Fly är en norsk kvalitetsbåt med stora utrymmen och fantastisk planlösning. Båten är 10.3 meter lång, 3.3 meter bred och väger ca 5500kg. Det finns fyra kojplatser utan att bädda ner, två i förpiken och två i midcabin. Ytterligare två kojplatser kan bäddas ner i ruffen och två i den stora kabinen. Med värme på sover man bra ute även kallare sommarnätter. 
Ruffen är väldigt stor och bra planerad och den, precis som båten i övrigt är mycket ljus och fräsch!

båten mitt i texten

I kabinen finns två stolar, förarplatsen och bredvid med utrymme för navigation. Akterut finns pentry och en stor U-soffa. Den bäddas snabbt ner till en härlig solsäng!

Båten har en 200hk Volvo Penta diesel med duoprop för bra prestanda och bränsleekonomi. I lugnt tempo kan man hålla sig under 1 liter per sjömil, men vill man att det ska gå fort så drar det förstås betydligt mer. Både i kabinen och på flybridge har båten elektriskt gasreglage och hydraulisk rattstyrning för mjuk manövrering. Även powertrim och trimplan kan köras från båda platserna. 
För enkel tilläggning finns ett elektriskt ankarspel och bogpropeller.

För navigation har båten två st GPS-plottrar samt en som backup. Dessutom finns nya båtsportkort (papperskort) öser hela Stockholms skärgård, Norra Ostkusten (Öregrund – Västervik) och Mälaren.
Båten är även utrustad med VHF, ekolod och kikare med inbyggd pejlkompass.

Köket har två kylskåp med frysfack (ett helt nytt på 85 liter), spis med ugn och alla kökstillbehör som behövs. Det finns även en fin Weber-grill i båten.
Ute i kabinen finns en stor toalett med dusch och det finns även dusch med varmt och kallt vatten på badplattformen.
Planlösningen gör att båten blir väldigt social, och den upplevs stor och rymlig.
Du går enkelt fram till fina solytor i fören och med kapellet borta (fälls enkelt in) så har man en stor solplats i aktern!
Under högsäsong hämtas och lämnas båten normalt i Dalarö men även andra platser kan överenskommas.
Vid hyra helg eller längre ingår fina sängkläder och handdukar.

För att göra det enklare och tryggare för er hyresgäster finns en omfattande och uppskattad beskrivning med mycket bilder av båten och alla funktioner.